1396-03-13 09:14
1098
0
39795
بررسی سند 2030 توسط فرهنگی گلستانی:

سند 2030 با جهان بینی و فلسفه تربیتی ما همخوانی ندارد/پذیرفتن این سند یعنی پذیرش سایر اسناد مرتبط با آن

یک کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که اصل سند 2030 غلط است و مطلقا جایز نیست ما هم به عنوان یک کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی عنوان می کنیم، این سند به هیچ وجه نه با جهان بینی ما و نه با فلسفه تربیتی ما همخوانی دارد.

به گزارش گلستان ما به نقل از کلاس بیست؛ "رضاجامی" فرهنگی گلستانی در نشست بررسی سند 2030 در جمع دانشجویان و جوانان  کلاله که در مسجد امام صادق(ع) این شهرستان برگزارشد، اظهار کرد: این سند فقط در قسمت آموزش و پرورش مورد سوال نیست و علاوه بر آموزش در سند 2030، مسائل مختلفی همچون سیاست، اقتصاد، بهداشت، فرهنگ و میراث فرهنگی و ... نیز باید مورد تغییر قرار گیرند.

این کارشناس برنامه ریزی درسی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که اصل سند 2030 غلط است و مطلقا جایز نیست ما هم به عنوان یک کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی عنوان می کنیم، این سند به هیچ وجه نه با جهان بینی ما و نه با فلسفه تربیتی ما همخوانی دارد.

پذیرفتن سند 2030 یعنی پذیرش سایر اسناد مرتبط با آن

جامی تصریح کرد: وقتی به اصل سند 2030 مراجعه می کنید در این سند عنوان می شود که کشورهایی که این سند را پذیرفته اند علاوه بر این که این سند را پذیرفته اند، سندهای ماقبل این را نیز که به برخی از آن اسناد در سند 2030 اشاره شده ، باید بپذیرند.

وی ادامه داد: وقتی به این سندهای الحاقی که در اصل سند فقط به آن اشاره می شود مراجعه می کنید ، متوجه می شوید که در آن چه برنامه هایی برای کشورها طرح ریزی شده است ، مثلا در قسمتی از یکی از اسناد زیر مجموعه ای این سند آمده است که کوفی عنان در سال 2000 عنوان کرده، تا وقتی كه دختران جهان به آموزش و پرورش دسترسی نداشته باشند نمی توان انتظار كاهش مداوم فقر یا توسعه پایدار را داشت؛ دخترانی كه حداقل تحصیلات ابتدایی داشته باشند معمولا دیرتر ازدواج می كنند و  بچه های كمتری دارند.

این فرهنگی اهل رسانه استان گلستان اضافه کرد: این جمله کوفی عنان اشاره به برنامه کاهش رشد جمعیت دارد که در زمان دولت اصلاحات اجرایی شد و نتیجه ی آن به جز آینده پیر برای جمعیت کشور نخواهد بود؛ حال در قانون 2030 عنوان شده که کشورهای عضو باید تابع قوانین قبلی مثل همین قانونی که کوفی عنان در سال 2000 به آن اشاره کرده با همین نتیجه  پیش بروند.

وی ابراز کرد: متاسفانه امروز این سند در حالی در مجلس مورد بررسی قرار می گیرد که یک سال از زمان اجرای آن گذشته و هر روز گوشه ای دیگر از برنامه های آن مشخص می شود.

وقتی سند تحول بنیادین با تکیه بر فلسفه تربیتی مبتنی بر جهان بینی اسلامی  داریم چه نیازی به سندی غربی است

این کارشناس تربیتی عنوان کرد: ما می گوییم : وقتی سند تحول بنیادین با تکیه بر فلسفه تربیتی مبتنی بر جهان بینی اسلامی با هزینه بسیار زیاد در کشور طرح ریزی شده چه نیازی به سندی غربی که فقط یک سری بند در آن گنجانده شده و فکت شیت آن هم برای مردم و حتی محققین و برنامه ریزان نامشخص است، می باشد.

جامی  بیان کرد: به عنوان یک معلم و فرهنگی می گویم، همان گونه که مقام معظم رهبری عنوان کردند، این سند جایی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی کشور ما با وجود سندهای قوی تربیتی ندارد و اجرای آن به جز آسیبهای اجتماعی و روانی و حتی سیاسی و اقتصادی، چیز دیگری نخواهد داشت.

همچنین در این جلسه به نکاتی از این سند اشاره شد که با اصول قانون اساسی ایران و احکام اسلام مغایرت دارد .

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.